Catering

Dla zapracowanych i zabieganych gości przygotujemy menu na świąteczny stół

Menu cateringu na zamówienie:

barszczyk czerwony 0,9 l. (około 4 porcje) 15,00zł
pasztecik z nadzieniem z kapusty i grzybów sztuka 4,00zł
pierogi z kapustą i grzybami 1 kg 38,00zł (około 18 pierogów)
zestaw pierogów (8 x ruskie, 8 x z mięsem, 8 x z kapustą i grzybami) 40,00zł
dorsz po grecku 0,1kg 8,20zł
karp po żydowsku w galarecie 0,1 kg 8zł (sztuka ok.2kg)
pstrąg w galarecie 0,1kg 9,00zł (ok. 0,3kg sztuka)
roladka z pstrąga z ziołami 0,1kg 12,00zł
śledź w śmietanie z cebulką, jabłkiem i ogórkiem 0,1kg 3,50zł
śledzik korzenny 0,1kg 4,00zł
żeberka pieczone w miodzie 0,1kg 7,20zł
pieczeń z karkówki na ostro 0,1kg 8,00zł
kaczka 1 sztuka około 2,1kg surowej 89,00zł
pierś z kaczki 1 szt. ok.200g 28,00zł
pasztet zamkowy 0,1kg 5,20zł
sernik cynamonowy 35,00zł /kg ok.1kg sztuka
deser czekoladowy z musem czekoladowym, galaretką z buraka i suszoną śliwką 100g 11,00zł
pierniczki świąteczne dekorowane 0,25 opakowanie 12,00zł

Prosimy o składanie zamówień do dnia 18.12.2018r.